Nagy sikert aratott a Modern Mintaüzem Program az Ipar Napjai Szakkiállításon

Primary Menu
2023. május 19.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. is részt vett kiállítóként a 10. Ipar Napjai Szakkiállításon a Modern Mintaüzem Program bemutatásával.

A 2023. május 16-19. között megvalósult kiállítás Magyarország legnagyobb és legjelentősebb üzleti eseménye az ipari szegmensben. A szakkiállítás a legújabb technológiák és trendek bemutatására összpontosít, a legfrissebb fejlesztések képezik a kapcsolódó szakkiállítások központi témáját. Konferencia is szerveződött a kiállítás köré, ahol többek közt szó esett a műanyagiparról, a zöldgazdaságról és az e-mobilitásról is. A kiállítók és a látogatók első kézből szerezhettek információt a szakmai trendekről. Mindezek mellett a hagyományokhoz híven idén is nagydíjjal jutalmazták a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációkat. A Werth Magyarország Kft., aki a Modern Mintaüzem Program (röviden: ModeM) egyik mintaüzeme, is nagydíjat nyert.

Sok új lehetséges partner ismerkedett meg az IFKA szolgáltatásaival, valamint a ModeM-ben résztvevő cégek is nagy számban részt vettek a szakkiállításon, mint például a KONTAKT-Elektro Kft., a Magnus Aircraft Zrt., az NCT Ipari Elektronikai Zrt., a VARINEX Zrt. vagy a Z Elektronika Kft.

A Program keretein belül a hazai kis- és középvállalkozások széles körű gyakorlati tudással gazdagodnak technológiai és szervezeti megújulás szempontjából, melyeket vállalati sikertörténeteken, üzemlátogatásokon, tanácsadásokon és rendezvényeken keresztül tapasztalhatnak meg.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.