Idén is megrendezik a Modern Gyárak Éjszakáját!

Névtelen
2024. május 3.
2024. november 8-án a MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az ország egyik legsikeresebb vállalati tevékenységét bemutató rendezvényét, a Modern Gyárak Éjszakája országos programsorozatot.


Az esemény célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a lakosság számára, hogy közvetlen közelből megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. Az érdeklődők ezen az estén betekintést nyerhetnek a hazai gyárak, üzemek kulisszái mögé: a rendezvény bemutatja azokat a magyar vállalkozásokat, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés, a zöld gazdaság és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni.

A programok egyszerre szólítják meg a pályaválasztás előtt álló fiatal generációt, a fejlődő és fejlődni vágyó kis- és középvállalkozásokat, a potenciális beszállítókat, valamint az érdeklődő lakosságot.

A csatlakozás részleteiről és a regisztrációról további információk hamarosan elérhetők a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján és az esemény Facebook oldalán.

A Modern Gyárak Éjszakája a GINOP Plusz-1.1.1-22-2022-00001 azonosítószámú, „Célzott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című projekt részeként kerül megrendezésre a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.